Onze culers afronten la Copa Confederacions

Onze culers afronten la Copa Confederacions

Nou jugadors del Barça la disputaran amb Espanya i dos més amb el Brasil, país amfitrió de la competició Dani Alves és l’únic blaugrana que ja l’ha guanyat i set més busquen completar el seu palmarès

Aquest dissabte engega una nova edició de la Copa de les Confederacions. Es disputarà fins al 30 de juny al Brasil, la seu del Mundial del proper estiu. El Barça hi serà molt ben representat, ja que fins a onze futbolistes seus hi participaran: nou amb Espanya i dos més amb el Brasil.

Els vuit equips participants es divideixen en dos grups. Els dos primers de cadascun s’enfrontaran entre ells a les semifinals.

Alves vol el doblet

La ‘canarinha’ de Dani Alves i Neymar inaugurarà el torneig dissabte a les 21 hores contra el Japó a Brasília. Els altres rivals per al combinat que dirigeix Luis Filipe Scolari al grup A són Mèxic i Itàlia. El Brasil defensarà el títol obtingut el 2009 a Sud-àfrica. Precisament Alves, que hi va intervenir, és l’únic jugador del Barça amb la Copa de les Confederacions al palmarès.

El repte d’Espanya

D’altra banda, la selecció espanyola lluitarà per l’únic títol que li falta. En aquest sentit, hi ha set jugadors del Barça que ho han guanyat tot en l'àmbit de clubs i de seleccions, excepte la Copa de les Confederacions. Són Valdés, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Villa i Pedro. Els altres dos culers al Brasil són Jordi Alba i Cesc Fàbregas.

Espanya debuta la matinada de diumenge a dilluns (00.00 hores) davant l’Uruguai a Recife. La resta de seleccions del grup B són Tahití i Nigèria, que es veuran les cares dilluns.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut