Nolito: “Esperem que el FC Barcelona tingui un mal dia”

Nolito: “Esperem que el FC Barcelona tingui un mal dia”

L’exdavanter del Barça B, ara al Granada, assumeix que serà “molt difícil” puntuar dissabte “El Barça és un equip que t’esgota. Si et despistes un segon, et fa gol”, avisa

Manuel Agudo, més conegut com ‘Nolito’, es retrobarà aquest dissabte amb els colors que van dur-lo a la primera línia del panorama futbolístic europeu. Els del Barça. El jugador del Benfica, cedit al Granada durant el mercat d’hivern, va militar durant tres temporades (2008-11) al Barça B de Luis Enrique, amb qui va assolir l’ascens a Segona A l’estiu del 2010.

Físic i concentració

Ara el seu repte és ajudar l’equip andalús a segellar la salvació. Puntuar dissabte contra el FC Barcelona seria una passa més, tot i que sap que no serà fàcil. “Sabem que juguem contra el millor equip del món i que serà molt complicat. Però el futbol es juga onze contra onze i si sortim al màxim, correm molt i juguem concentrats tenim alguna opció”, ha declarat a fcbarcelona.cat.

En aquest sentit, reconeix no tenir cap fórmula per tombar l’equip blaugrana. “És un equip que t’esgota. Si et despistes un segon, et fa gol”, avisa, mentre desitja “que el Barça tingui un mal dia i nosaltres aprofitem les nostres ocasions”.

Bons records de Barcelona

Nolito guarda boníssims records de la seva estada a Barcelona. “Gairebé tot van ser coses bones. Vaig aprendre molt i també vaig debutar amb el primer equip [va jugar cinc partits a la temporada 2010/11] . L’únic record dolent és que va morir el meu avi mentre jo jugava al Barça B”, explica.

Optimista amb la permanència

A Granada, la principal preocupació és assolir la permanència. Des de l’arribada de Lucas Alcaraz, relleu de Juan Antonio Anquela, l’equip ha sumat els sis punts possibles (victòries contra el Madrid i el Deportivo), amb Nolito sempre titular. “La gent està molt endollada, contents. Estem sis punts per sobre de les places de descens, però no podem relaxar-nos. Perdre dos o tres partits ens tornaria a situar allà a baix. Per això ara un 85% dels partits que ens queden són com finals”, relata. La primera, contra el Barça, serà dissabte (20 hores, GolT, Canal+ Liga).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut