fcb.portal.reset.password
Neymar i el president Rosell, després de signar el contract

Neymar i el president Rosell, després de signar el contracte / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

A les 18.08 hores Neymar da Silva Santos Júnior es convertia oficialment en jugador del FC Barcelona per a les pròximes cinc temporades. Nou dies després que s’anunciés el principi d’acord amb el jugador, aquest dilluns 3 de juny s’ha dut a terme la signatura del contracte que el vincula amb el Club fins al 30 de juny del 2018.

L’acte de signatura s’ha dut a terme a les oficines del FC Barcelona. El jugador ha estat acompanyat pel representant. També hi era el president Sandro Rosell, el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu, i el director de l’Àrea Esportiva de Futbol, Andoni Zubizarreta.

Un cop signat el contracte Neymar ha sortit a l'escut que dóna la benvinguda a les oficines del FC Barcelona per posar davant dels mitjans. I tot seguit s'han afegit a la imatge Sandro Rosell, Josep Maria Bartomeu i Andoni Zubizarreta.

Cost de 57 milions i clàusula de 190

Segons ha explicat el vicepresident Bartomeu en la roda de premsa posterior, el fitxatge de Neymar ha costat 57 milions d'euros al Barça i dos amistosos contra el Santos, un d'ells al Camp Nou. La seva clàusula de rescissió serà de 190 milions d'euros.

Tornar a dalt