fcb.portal.reset.password

Cardoner i Bernabéu, amb el carnet de Milan. FOTO: GERMÁN PARGA- FCB.

Milan Piqué i Mebarak és soci del Barça des del dia després del seu naixement. El seu besavi i avi de Gerard Piqué, Amador Bernabéu, ha formalitzat l’alta aquest dimecres al migdia, acompanyat del vicepresident Jordi Cardoner. Posteriorment, ha rebut els regals habituals per la inscripció d’un nadó.

Bernabéu, ambaixador del Club davant la UEFA, repeteix així l’acció que va portar a terme fa 25 anys, quan va fer soci el seu nét Gerard després de néixer. “El dia que el Gerard va rebre la insígnia dels 25 anys vaig prometre que faria soci el seu fill. Em va semblar que havia de ser una continuació del que li vaig fer a ell i, per tant, el seu fill havia de tenir la mateixa estima i ser culer des del primer moment”, declarava a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

Tradició culer

Jordi Cardoner, per la seva banda, ha donat la l’enhorabona a la família i la benvinguda al soci número 171.751: “Un barcelonista més”. El vicepresident ha indicat que la transmissió de la sensibilitat barcelonista entre familiars “forma part d’una tradició”.

L’acte ha generat una certa expectació a les oficines del Club, nodrida de periodistes i d’aficionats. Bernabéu ha aprofitat també per actualitzar les seves dades de soci dins del procés de regularització del Cens que porta a terme el FC Barcelona.

Tornar a dalt