Messi lidera l’Argentina davant el Paraguai (3-1)

Messi lidera l’Argentina davant el Paraguai (3-1)

Amb un gol en un llançament a pilota aturada, el davanter blaugrana certifica els tres punts del combinat ‘albiceleste’, que lidera el seu grup classificatori per al Mundial 2014

En un matx disputat a Córdoba, l’Argentina va guanyar davant Paraguai per 3-1 amb un gol de Leo Messi. D’aquesta manera, el combinat dirigit per Alejandro Sabella encapçala la classificació del grup sud-americà per al Mundial 2014 amb 13 punts, per davant de la Xile d’Alexis Sánchez.

Messi va liderar la victòria de la seva selecció davant el Paraguai amb una actuació destacada. Tot i el bon marcatge de Víctor Cáceres, l’atacant culer va estavellar dues pilotes contra la fusta i va trobar el premi del gol amb un magnífic llançament de falta des de 25 metres. Amb la seva diana, que va suposar el tercer gol argentí, els d’Alejandro Sabella van certificar els tres punts a l’estadi Mario Alberto Kempes.

Abans, Di María i Higuaín havien marcat per part de l’‛albiceleste’, i Fabbro ho havia fet per al Paraguai.

Mascherano, sancionat, torna dimarts

El jugador blaugrana Javier Mascherano no va poder participar en l’enfrontament davant el Paraguai per acumulació de targetes. No obstant això, després de superar el seu partit de sanció, El Jefecito tornarà aquest dimarts amb la selecció per jugar davant el Perú.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut