fcb.portal.reset.password

Messi, amb la Bota d'Or. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Leo Messi ja té la seva segona Bota d’Or, la que l’acredita com a màxim golejador d’Europa de la temporada 2011/12, quan va marcar 50 gols a la Lliga. L’argentí ha tingut presents els seus companys a l’hora de rebre el guardó: “És un premi grupal, sempre que en guanyo un d’individual ho dic. És la realitat, i aquest més que cap. És un premi per marcar gols i sense els companys no els hauria fet”.

Si s’hagués de quedar amb algun gol del curs anterior, Messi ha declarat que ho faria amb “els més importants: els de la Supercopa, el Mundial de Clubs i a la Copa del Rei”, perquè tots van comportar el triomf final en la competició.

Luis Suárez: “Ha canviat la història”

El ’10’ blaugrana ha rebut la Bota d’Or de mans de Luis Suárez, guanyador de la Pilota d’Or el 1961, quan jugava al Barça. L’exfutbolista ha elogiat sense embuts Leo Messi: “És un jugador que ho té tot, velocitat, tècnica i gol. Ha canviat la història, és l’essència del futbol”.

L’acte, que s’ha celebrat a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, ha estat presentat per la periodista Olga Viza i ha comptat amb nombroses personalitats. Messi l’ha viscut al costat del president Sandro Rosell i ben a prop dels seus familiars. Tampoc s’han volgut perdre la cita diversos directius, els entrenadors Cairo i Carmona i els esportistes Puyol, Xavi, Navarro, Sedano i Juanín.

Tornar a dalt