fcb.portal.reset.password

Messi, bigolejador contra l'Athletic Club. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Leo Messi surt a gairebé un rècord per partit. L’última fita assolida pel Triple Pilota d’Or és que s'ha convertit en el màxim anotador de la història del Barça a la Lliga. Amb els dos gols marcats contra l’Athletic Club, va igualar els 190 aconseguits per César Rodríguez en el campionat. Això sí, l’argentí ha necessitat tan sols 228 jornades, mentre que el de Lleó ho va fer en 287.

Llegendes blaugrana

De fet, Messi ja va haver de superar el mateix César per esdevenir el màxim realitzador de la història del Club en compromisos oficials. Va ser el 20 de març passat, quan va deixar enrere la marca del davanter dels anys 40 i 50. Cal recordar que els màxims golejadors del Barça en partits oficials i amistosos són Paulino Alcántara (369) i Josep Samitier (333). Messi és el tercer d’aquesta llista, amb 303, i César es va quedar en 301 (quart).

La ratxa del ‘10’

Leo Messi es troba en un estat de forma extraordinari. Acumula, ni més ni menys que, 21 gols en 14 jornades de Lliga. A més, porta sis partits consecutius marcant entre el campionat domèstic i la Champions League. Amb tot, el ‘10’ blaugrana està a tan sols una diana del rècord mundial de 85 gols en un any natural, en possessió de Gerd Müller (1972).

Tornar a dalt