fcb.portal.reset.password

Messi, a l'acte promocional de Turkish Airlines

El dia després del gran ensurt en el partit contra el Benfica, Leo Messi parlava de les sensacions viscudes en el fatídic minut 84, quan va haver d’abandonar el terreny de joc en llitera: “Quan vaig sentir el cop vaig pensar el pitjor pel dolor, en estar molts mesos fora. Després de les proves i de descartar una lesió greu, em vaig quedar molt més tranquil”. Sobre l’acció, en què després de topar amb el porter encara va poder xutar, comentava: “Vaig pensar que seria l’última pilota que tocaria en molt de temps i vaig voler jugar-me-la”.

“No sé si estaré a punt per a diumenge”

Al dia següent de patir la contusió al genoll, en un acte promocional de Turkish Airlines, Messi ha explicat: “Em trobo bé, per sort només va ser un cop i estic molt millor”. I afegia: “No sé si estaré a punt per a diumenge, depèn de com evolucioni”. En aquest sentit, en el cas de causar baixa, té clar que “no es notaria perquè hi ha jugadors de sobres”. De tot el rebombori creat per la seva lesió, el ‘10’ blaugrana ha indicat: “Estic molt agraït per les mostres d’afecte de la gent i del Barça. Viure això em fa molt feliç”.

No varia d’opinió

L’infortuni en l’últim partit no farà canviar la motivació de Leo Messi de jugar sempre. “Segueixo pensant el mateix, que m’hauria pogut passar en un entrenament o en qualsevol altre partit. Sempre que entres en un camp hi ha el risc”, assegurava. Finalment, el davanter argentí ha estat rotund a l’hora de parlar del rècord de Müller que té a l’abast: “No és una obsessió superar-lo. És obvi que seria bonic perquè fa molts anys i està a prop, però no em preocupa”.

Messi i Kobe Bryant són les icones de la nova campanya promocional de Turkish Airlines titulada ‘Fly with the Best’. Les estrelles del Barça i dels Lakers han gravat un espot que s’emetrà properament.

Defensa el català

Leo Messi ha seguit les passes del Club i de l’entrenador Tito Vilanova en defensa de la llengua catalana i del model d’immersió lingüística. "Des que vaig arribar, he estudiat i crescut en català i no he tingut cap problema. S’ha de sumar i no restar, i quants més idiomes se sàpiguen millor”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();