fcb.portal.reset.password

Mascherano, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Javier Mascherano ha comparegut aquest divendres en roda de premsa. El jugador argentí ha valorat diversos temes d’actualitat i sobre Leo Messi ha dit que “Messi va camí de convertir-se en una llegenda. Amb 25 anys ha fet coses que ningú havia aconseguit abans en tota la història”, ha comentat el central i migcampista argentí. “Ara arriba un moment important de la temporada, quan es comencen a definir les coses. No hem de canviar res del que veníem fent des de principi de temporada. Ho tenim a les nostres mans, depèn de nosaltres”, ha valorat.

Una de les coses que més valora Mascherano és la unió del vestidor. “Tots ens sentim part d’això i l’entrenador pot tenir la tranquil·litat que el que jugui estarà preparat”, ha dit l’argentí, que pensa que les funcions dins de l’equip han d’estar ben definides. “El més important és l’actitud i el rol que tenim en aquest equip. Si l’equip té clar quina és la funció de cadascú i fas el treball que et pertoca tot anirà bé”.

El millor equip

Javier Mascherano ha jugat en grans equips com el River Plate, el Corinthians o el Liverpool, per exemple. Per ell, però, el Barça és el millor club en què ha jugat. “He tingut la sort d’estar en grans equips, amb molta història, però el Barça no té comparació amb la resta, sense faltar el respecte a ningú. És el millor equip en què he estat”, ha reconegut Mascherano, que admet que jugar tres partits en deu dies contra el Màlaga pot ser feixuc. “No hi ha rivals que no coneguis. El fet de jugar tres partits en deu dies amb el mateix equip genera un cert desgast. Després es veurà amb els resultats si és positiu o negatiu”, ha expressat.

Respecte a l’absència de Tito Vilanova, ha deixat clar que no es poden treure conclusions positives. “No hi ha res positiu en el fet que Tito no estigui amb nosaltres. Ara està amb un tema personal, la seva malaltia, i la millor manera és deixar-lo tranquil. Només volem que estigui bé i que faci el que calgui per estar bé”, ha explicat Mascherano. Finalment, s’ha felicitat per l’estat del terreny de joc del Camp Nou . “És un avantatge que la gespa estigui ràpida. Si la pilota corre ràpid tenim moltes més opcions. El que es busca és jugar bé a futbol”, ha dit l’argentí.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();