fcb.portal.reset.password

Mascherano

Javier Mascherano és un d’aquells futbolistes que acostuma a dir el que pensa i que s’expressa amb molta sinceritat. Aquest dimarts va ser al plató del programa ‘El Marcador’ de Barça TV i, un cop més, va valdre la pena escoltar-lo. D’entrada, aquesta va ser la seva anàlisi de la situació: “Més enllà del resultat i de l’alegria per la classificació, hem tornat als orígens i això és el que ens ha de fer sentir més satisfets. Esperem que no faci falta cap més calbot. No ens podem desviar d’aquest camí, més enllà dels resultats”. “Les coses sempre s’han fet de la mateixa manera, però el fet d’encadenar partits no prou bons ha fet que la confiança i la manera de jugar de l’equip no fos la mateixa. Aquest dimarts la gent se’n va cap a casa sabent que l’equip ha estat reconeixible”, va afegir.

Pel que fa al partit, “haver marcat un gol als primers cinc minuts ens ha donat tranquil·litat i a ells els ha perjudicat, sabien que el partit se’ls podia fer molt llarg”, va apuntar el central argentí. Pel '14' blaugrana la pressió a camp contrari va ser clau: “Hem pressionat moltíssim. Per cada jugador del Milan, n’hi havia tres del Barça. És un tema de contagi. Si el del teu costat pressiona, tu també ho fas”.

Màxima autoexigència

Mascherano va explicar que va demanar el canvi perquè tenia rampes i, tal com estava l’enfrontament, no volia perjudicar l’equip. Tot i ser un dels noms propis del partit, el defensa blaugrana va demostrar la seva autoexigència i sinceritat quan va assegurar: “Aquest dimarts no marxo satisfet cap a casa. Una jugada et pot canviar la temporada i l’ocasió d’ells ha estat fruit d’una errada meva. Jugant en un equip com el Barça, no me la puc permetre. Et pot deixar fora d’una competició com la Champions”.

Ni tragèdia, ni paradís

L’argentí va destacar que cal trobar un terme mitjà entre la tragèdia i l’eufòria. D’entrada, va recordar que “el que s’ha fet en aquests darrers cinc anys és una bogeria”: “Analitzar els últims 15 dies és el més fàcil però s’han d’analitzar moltes més coses. Aquest equip continua sent competitiu. Això és el que hem de valorar. No cal fer una tragèdia d’una derrota. El Reial Madrid ens va privar de ser en una final. És un gran equip, amb molt bons jugadors”. I a continuació va remarcar: “Ara tampoc som al paradís. Hem passat una prova de foc però queden vuit grans equips a la Lliga de Campions. Hem de seguir així. Aquest Club no et deixa abaixar els braços”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();