fcb.portal.reset.password

Els doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna han atès els mitjans informatius després de l'intervenció a Marc Muniesa / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Marc Muniesa ha estat intervingut aquest matí, amb la col·laboració de la Mútua Egarsat, pels doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna mitjançant una artroscòpia per solucionar el trencament del lligament creuat anterior dret que es va fer ara fa tot just una setmana en l’amistós contra l’Hamburg. Un cop finalitzada l’operació, han comparegut davant els mitjans de comunicació tots dos doctors per explicar ne l’evolució quirúrgica i el temps de recuperació, que es preveu que sigui d’uns sis mesos. D’aquesta manera, el doctor Ricard Pruna ha explicat que “esperem que al febrer estigui amb nosaltres”.

A més, han informat, també, que durant la intervenció s’ha detectat una lesió associada al menisc intern que ha estat suturada.

“Està animat”

Tant el doctor Ramon Cugat com el doctor Ricard Pruna s’han mostrat sorpresos per l’enteresa que ha mostrat Marc Muniesa des del primer moment. “Em va sorprendre la seva reacció, ja que el disgust o l’afectació li va durar cinc minuts”, ha dit Pruna. Recordem que no és la primera vegada que el jugador té una lesió greu, ja que amb 16 anys va patir una tríada al genoll esquerra. El doctor Pruna ha remarcat el coratge de Muniesa, tot citant les paraules que el central va dir després de lesionar-se, i en les quals va assegurar que “després d’una cosa dolenta, en ve una de bona. La dolenta ja ha passat i ara només me n’esperen de bones”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();