Màlaga – Barça, dijous 24 de gener, a les 22 hores

Màlaga – Barça, dijous 24 de gener, a les 22 hores

El partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei es disputarà dijous vinent a La Rosaleda, 11 dies després de visitar el mateix estadi, però en partit de Lliga

Aquest dimecres s’ha confirmat el dia i hora del partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Màlaga. Serà el dijous 24 de gener, a les 10 de la nit. Els blaugranes tornaran a la ciutat andalusa 11 dies després de l’última visita. Va ser el diumenge 13 de gener i els de Tito Vilanova es van imposar a la Lliga al conjunt entrenat per Manuel Pellegrini per 1 a 3.

Com que el partit de Copa és dijous, en un principi l’equip tindrà festa aquest diumenge i no s’entrenarà fins dilluns. Recordem que els blaugranes juguen dissabte a Anoeta davant la Reial Societat (18.00 hores).

Primer, al Camp Nou

El Barça inicia aquesta nit al Camp Nou l’eliminatòria dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Màlaga. El partit comença a les 21.30 hores i Tito Vilanova compta amb tots els disponibles per disputar aquest duel que, com va definir el tècnic blaugrana, “és de Champions”.


[[BOTOVERMELL::ENTRADES++Barça - Màlaga::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=004&jornada=21&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut