fcb.portal.reset.password

El Club disposa de 4.759 localitats per al partit de Lliga de Campions davant l'Spartak de Moscou / FOTO: ARXIU FCB

Des del dilluns 29 d’octubre a les 10 hores i fins al dimarts dia 30, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud de les entrades per al partit de la Lliga de Campions entre l’Spartak de Moscou i el FC Barcelona (20 de novembre). Des d’aquesta temporada, les localitats per als partits de fora de casa de la primera fase de la Lliga de Campions també s’hauran de demanar a través del lloc web, un procediment que fins a la temporada passada només s’aplicava per a les eliminatòries.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció Socis del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Entrades a 18 euros

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà de 4.759 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb un preu únic de 18 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (3.236) i les penyes (809). El 15% d’entrades restants (713) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Sorteig el dia 31 d’octubre

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 31 d’octubre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Entre els dies 31 d’octubre i el 2 de novembre, el Club avisarà els socis guanyadors i es comunicaran les instruccions de recollida de les localitats.

Com ja va passar la temporada passada, els socis alevins (menors de 5 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l'Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d'entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el que cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l’autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d'altres persones.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();