fcb.portal.reset.password

Reial Madrid - FC Barcelona

Des del dimarts 19 de febrer a les 10 hores i fins al dimecres 20 de febrer a les 19 hores estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud de les entrades per al partit corresponent a la 26a jornada de Lliga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, que es disputarà al Santiago Bernabéu el dissabte 2 de març a les 16 hores.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà seguir-lo a través d’un formulari disponible en aquesta mateixa pàgina i a la secció Socis del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposa d’un total de 598 entrades però es desconeix el preu que tindran. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es reparteixen entre els socis (407) i les penyes (102). El 15% d’entrades restants (89) es destinen a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.


[[BOTOVERMELL::FORMULARI++R.Madrid - FCB::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formmadridlliga2013.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Sorteig el dia 21 de febrer

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 21 de febrer se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El mateix 21 de febrer i el dia 22 el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida.

Com ja va passar la temporada passada, els socis alevins (menors de 5 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l'Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d'entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-les. En el que cas que el soci no les pugui recollir, s'haurà de comunicar el nom i el DNI de la persona que, amb l’autorització corresponent, les anirà a buscar en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d'altres persones.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();