fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova, abans de la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ -FCB

Tito Vilanova ha reaparegut aquest divendres en roda de premsa i ha valorat la seva tornada al Barça i l’estat de forma de l’equip, i ha explicat quines han estat les seves sensacions durant la seva estada a Nova York per recuperar-se de la seva malaltia.

1) “Em trobo molt bé després del procés que he passat. Hi havia uns efectes secundaris, com la recuperació de la veu. Em sento molt fort, amb més ganes. Tenia ganes de ser aquí i entrenant amb l’equip”.

2) “En cap moment he pensat a deixar-ho. Aquesta feina no és una càrrega i una pressió”.

3) “Dins dels cicles hi ha pics de títols. Hem aconseguit arribar a sis semifinals. La temporada vinent serà molt difícil arribar a 7. Seria la ‘rehòstia’”.

4) “Som el Barça i juguem a casa. No seria creïble dir que remuntarem fàcil. Serà difícil i tenim l’obligació de guanyar. El partit després dirà. No podem dir que no som capaços de remuntar el Bayern”.

5) “Hauria entès qualsevol decisió del Club [en cas de buscar un substitut]. Cal estar contents amb els jugadors que ens han mantingut en una gran posició a la Lliga i agrair l’esforç que han fet”.

6) “Per part meva no canvia la valoració dels jugadors i de la plantilla. El meu plantejament de les reunions no canviarà per aquests resultats. Ho han guanyat tot, molts són molt joves, altres no, però tenen moltes ganes i això és el millor”.

7) “Sempre es pot millorar. Crec que a la Lliga estem fet una temporada excel·lent, competint amb uns equips molt forts, i hem fet moltes coses bé, però és cert que hem de millorar coses”.

8) “No he parlat amb Víctor Valdés. Va dir que no renovaria el seu contracte, no que la temporada següent no hi seria. La seva actitud en entrenaments i partits és espectacular”.

9) “Quan perdem un partit seria molt fàcil canviar jugadors. Quins portem? No és fàcil adaptar-se a aquest club. La base d’aquest equip és la base de la selecció espanyola”.

10) “Jordi Roura no tenia un paper gens fàcil. Ho ha fet a un nivell altíssim. També a nivell personal li estic molt agraït. Ho ha fet a un gran nivell, igual que l’Aureli Altimira i tota la gent de l’‘staff’ tècnic. Ara tenim un ‘staff’ millor que quan vaig marxar”.

Tornar a dalt