fcb.portal.reset.password

Pedro duu quatre gols en aquest inici de curs / FOTO: CARMELO RUBIO

Pedro Rodríguez ha començat més fort que mai. En aquest inici de curs, el ‘17’ blaugrana ja ha celebrat fins a quatre gols. Els dos primers van arribar en els dos primers compromisos oficials amb el FC Barcelona, contra la Reial Societat a la Lliga (5-1) i el Madrid en l’anada de la Supercopa d’Espanya (3-2). Amb la selecció espanyola en va fer dos més divendres passat, contra l’Aràbia Saudita, en un partit en què va destacar per damunt de la resta (5-0). El canari ha arrencat amb gols i força.

Un final en forma

Després d’uns mesos amb un rendiment irregular a causa de les lesions, Pedro va concloure el curs passat tal com ha començat aquest: veient porta. Es va acomiadar de la temporada 2011/12 amb dos doblets, contra el Rayo a la Lliga (0-7) i contra l’Athletic Club a la final de Copa (0-3), dianes que li van atorgar també el passaport per a la llista definitiva de Del Bosque per a l’Eurocopa, d’on va tornar amb el títol de campió.

Millor que mai

Aquest inici de curs recorda, i molt, el de la seva eclosió, l’estiu del 2009. Llavors va arrencar la temporada amb una diana decisiva en l’anada de la Supercopa d’Espanya a camp de l’Athletic Club (1-2) i amb una més a la segona part de la pròrroga de la Supercopa d’Europa contra el Xakhtar Donetsk (1-0). Aquell curs va signar un total de 23 gols.

Tornar a dalt