fcb.portal.reset.password

Neymar i Kobe Bryant.

El jugador més carismàtic de Los Angeles Lakers i un dels millors jugadors de la història de l'NBA, Kobe Bryant, sempre ha tingut una predilecció especial per les estrelles del FC Barcelona. La fotografia que es va fer amb Neymar després de la victòria del Brasil contra Itàlia és l’última d’una llarga relació que repassem a continuació:

- A l’estiu del 2006, Kobe Bryant i el primer equip del Barça van coincidir en un acte promocional al Kodak Theatre de Los Angeles, durant la gira americana del FC Barcelona.

- Un any després, el juny del 2007, Kobe Bryant era a Barcelona i va decidir apropar-se al Miniestadi per viure en directe un entrenament del Barça.

- El febrer del 2009, l’escorta de Los Angeles Lakers va protagonitzar la portada de la prestigiosa revista ESPN. El jugador hi apareixia vestit amb l’uniforme del Barça.

- A l’estiu del 2011, en una nova gira del FC Barcelona, Kobe Bryant va saludar tota la plantilla al menjador de l’hotel on s’allotjava, poc abans que l’equip sortís cap a Miami.

- Al desembre del 2012, Leo Messi i Kobe Bryant es van convertir en els protagonistes de la nova campanya de publicitat de Turkish Airlines.

- Finament, aquest cap de setmana, a la Copa Confederacions, Bryant es va fotografiar amb Neymar després de la victòria del Brasil contra Itàlia. Un triomf en què Neymar va ser un dels jugadors més destacats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();