fcb.portal.reset.password

Guardiola saluda Iniesta abans de la roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Josep Guardiola, finalista a la FIFA Pilota d’Or en la categoria de Millor Entrenador del 2012, ha declarat en la roda de premsa prèvia a la gala que “veure jugar el Barça és un gran espectacle”. En aquest sentit, l’exentrenador blaugrana ha reconegut haver tingut “la sort de ser uns anys en aquest fantàstic Club” i que ara “el millor regal que puc tenir és que tot segueixi igual o millor que quan jo hi era”. Guardiola ha afirmat que el Barça “segueix sent un Club admirat, respectat pel seu joc i per totes les coses que fa bé”.

Tornarà la temporada vinent

La seva gran trajectòria al Barça (on va guanyar 14 títols de 19), i l’any sabàtic que s’ha pres durant aquesta temporada, han convertit Guardiola en objecte de desig per a tots els Clubs importants d’arreu del món de cara al curs vinent. Guardiola ha reconegut que “tornaré a entrenar”, tot i assegurar que encara desconeix quin serà el seu destí.

“No miro enrere”

Guardiola ha afirmat també que no troba a faltar la banqueta, tot i que té ganes de tornar a entrenar: “Tornaré perquè soc jove, però porto una vida que es la que volia i la que pertocava a la meva gent”. Sobre el seu passat culer, ha dit no penedir-se de res: “No miro enrere, les decisions es prenen perquè s’han de prendre, no miro les raons. La resta ara ja no importa”.

No a la selecció brasilera

Sobre aquests rumors de cara a la temporada vinent, Guardiola ha deixat clar que “seria una falta de respecte per part meva parlar d’un equip amb un entrenador”, i ha refusat la idea de convertir-se en seleccionador brasiler: “Que un país amb tants Mundials pensi que jo els puc dirigir és un honor, però sempre he pensat que a una selecció l’ha de dirigir algú del seu país”.

Tornar a dalt