fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, aquest divendres / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona afronta quatre dies cabdals i Jordi Roura n’és conscient: “Esperem que sigui una setmana més bona que l’anterior. Veig bé la gent i això em fa ser optimista”. Com és habitual, primer cal pensar en el Deportivo. “El partit d’aquest dissabte és molt important per a nosaltres. Hem de guanyar-lo per mantenir l’avantatge que tenim al capdavant de la classificació”, ha afirmat el tècnic blaugrana.

L’equip vol tornar a guanyar partits, no només els de casa, per seguir amb aquest coixí de tranquil·litat a la Lliga. “Quan les coses van bé, la gent té una eufòria gairebé desmesurada. En canvi, quan perdem, hi ha un excessiu pessimisme. Per nosaltres la Lliga és molt important i encara ens falta molt per guanyar-la. Hem d’anar jornada a jornada”, ha assegurat el de Llagostera.

Els jugadors, concentrats

Jordi Roura ha explicat a la Sala de Premsa de la Ciutat Esportiva que tenir una setmana llarga ha permès preparar millor aquests dos propers compromisos, amb més intensitat: “Són jugadors molt competitius, i quan no tenim el nivell desitjat se senten malament. Aquesta setmana ens hem entrenat molt bé. Els veig concentrats per al partit d’aquest dissabte i il·lusionats per remuntar dimarts”.

L’entrenador del Barça ha avançat que hi haurà alguna variació respecte de l’onze d’aquest dissabte i el de dimarts i que, més enllà de mantenir la porteria a zero, prioritza el fet de guanyar davant el Deportivo: “Sempre intentem no encaixar gols. Tant de bo aquest dissabte no n’encaixem cap. Sabem que seria important de cara a dimarts. No obstant això, la nostra intenció és guanyar el duel”.

La defensa de tres com a recurs

Roura també ha reconegut: “La defensa de tres és un recurs tàctic que tenim. En funció de com es desenvolupi l’enfrontament veurem si l’utilitzem o no”. Preguntat sobre la possible remuntada de dimarts, el tècnic blaugrana ha afirmat: “Això és el que tots desitgem però s’ha de concretar amb treball i fets”.

Agraït pel suport rebut

Jordi Roura ha agraït públicament el suport rebut per part del president Rosell i de molta altra gent: “Els dono les gràcies però és la meva feina. Nosaltres seguirem amb la línia de treball que tenim marcada”. “El president sempre és benvingut al vestidor. Pot venir quan vulgui”, ha afegit en relació amb el suport de Sandro Rosell a tècnics i jugadors.

Finalment, quant a la sanció de quatre partits a Valdés, ha explicat que “el jugador és el primer que està trist per perdre’s aquests quatre partits. La sanció és la que és. El Club ja ha presentat un recurs i haurem de veure quina és la resolució. En tot cas, hi ha Pinto, que sempre que ha jugat ho ha fet bé”. Finalment, de Xavi ha comentat que caldrà veure com evoluciona els pròxims dies per saber si arriba a temps d’ajudar l’equip.

“Com més caliu, millor”

Jordi Roura també ha fet un apunt sobre l’animació a l’Estadi. Segons el tècnic, “com més caliu i més ambient hi hagi al Camp Nou, millor per a nosaltres. Nosaltres som els primers que hem d’incitar la gent que hi hagi a la grada, amb el nostre joc i les nostres ganes, però, evidentment, com més ambient, millor”.

Tornar a dalt