fcb.portal.reset.password

Jordi Roura ha atès els mitjans de comunicació abans del derbi contra l'Espanyol / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Un dia abans que el Barça reprengui la competició amb una atractiu derbi entre el Barça i l’Espanyol, Jordi Roura ha confirmat que aquest diumenge al Camp Nou “Tito serà a la banqueta”. “Encara ha de fer tractament, però està molt bé, animat i molt fort, i això és l’important”, ha dit el tècnic. Ell ha estat l’encarregat d’atendre els mitjans la vigília del derbi, una circumstància que l’afronta amb “naturalitat”, tot i que és conscient que “és una situació extraordinària i cal assumir-la. Tinc ganes de no venir tant, perquè això voldrà dir que Tito és aquí”.

Atents amb el primer partit de l’any

Roura és conscient que el partit contra l’Espanyol serà complicat, tot i la diferència que hi ha entre tots dos conjunts a la taula. “Afrontem el partit amb moltes ganes i il·lusió, però sabent la dificultat que té”. I és que ha explicat que els derbis amb el conjunt blanc-i-blau “sempre són complicats per la rivalitat que hi ha”, però, a més, diu, cal afegir el fet que “venim de vacances i agafar de nou la dinàmica no és fàcil”.

En aquest sentit, l’objectiu principal és “intentar arrencar bé i continuar amb la marxa d’abans de l’aturada”. Així, i tot i la distància de nou punts amb l’Atlètic de Madrid i de 16 amb el Madrid, Roura ha reconegut que la Lliga “no està feta. Encara queda molt. Cal anar partit a partit i guanyar tots els partits. Sabem que perdrem, però com més tard sigui, millor”.

L’Espanyol d’Aguirre

A l’hora de preparar el partit d’aquest diumenge, Roura ha afirmat que el canvi d’entrenador de l’Espanyol, amb la incorporació de Javier Aguirre, els ha obligat a canviar la preparació. “Hem hagut de veure els últims partits i, sense cap mena de dubte, amb l’arribada d’Aguirre han experimentat un canvi beneficiós”.

Tornar a dalt