fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, durant el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

“Hem jugat amb molta intensitat, a un nivell molt alt. Hem de destacar l’ambició dels jugadors”, ha dit Jordi Roura després del partit de tornada de vuitens de final de la Copa del Rei contra el Còrdova (5-0). El segon entrenador del Barça, que aquest dijous ha actuat de primer entrenador en absència de Tito Vilanova, ha reconegut que tenia pensat que Messi disputés uns minuts, però que la lesió de Sergi Roberto li ha trastocat els plans. “Teníem pensat que jugués, però el fet que Sergi Roberto no pogués seguir jugant ens ha fet veure que no calia que jugués”, ha dit Roura.

El tècnic de Llagostera ha parlat sobre el partit de Thiago, Villa i Alexis. Tots tres han tingut una actuació destacada. “Thiago ha estat un nivell altíssim. Ha sortit amb una actitud i intensitat excepcional, com la majoria dels jugadors que han sortit a jugar”, ha dit sobre l’’11’ blaugrana. Respecte Villa, Roura ha dit que “Té molt gol. És la seva gran característica i ha realitzat un molt bon partit. Ens ensenya el que tots sabem: que serà un jugador molt important per a nosaltres aquesta temporada”, ha expressat. Sobre el xilè Alexis Sánchez, l’entrenador blaugrana ha dit que la seva feina no es pot discutir. “El treball d’Alexis és extraordinari. Però no marcava gols. Estem encantats amb la seva feina. Li estava costant i esperem que això l’ajudi a no estar angoixat”, ha valorat el tècnic, que ha lloat l’estat de la gespa del Camp Nou.

Tres cops contra el Màlaga

Amb la classificació per a quarts de final de la Copa, el Barça afrontarà dos partits de forma consecutiva contra el Màlaga i en jugarà un tercer una setmana després. “Jugar tres vegades contra el mateix equip pot semblar incòmode, però cada partit serà diferent”, ha dit Jordi Roura. El primer dels partits serà aquest diumenge, en partit de Lliga, a La Rosaleda.

Tornar a dalt