fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Roura ha comentat en roda de premsa aquest dimecres que el partit de tornada de quarts de final de la Copa del Rei contra el Màlaga “és el primer partit que és decisiu, el primer ‘match-ball’ de la temporada”. El tècnic català diu que l’equip afrontarà el partit “amb la importància i necessitat que requereix” i ha explicat que “als jugadors no fa falta dir-los res, són conscients de la importància del partit. No tinc cap dubte que ho donarem tot, però això és futbol. Estic segur que l’equip reaccionarà bé”, ha recordat Roura.

Un equip de Champions

El Màlaga de Pellegrini és un dels millors equips d’Europa com ha demostrat en la primera fase de la Lliga de Campions. Serà un partit en què tots dos equips aniran a per la victòria, segons Jordi Roura. “El Màlaga no és un equip dissenyat per defensar. No sé com afrontaran el partit, però ens vindran a buscar. És un equip de Champions, amb una gran plantilla i si no juguen Isco o Toulalan hi haurà uns altres que també ho faran bé”, ha recordat el tècnic, que dirigirà l’equip a La Rosaleda.

Analitzar el resultat

Una de les claus del partit serà saber com reaccionarà el Barça després de la primera derrota de la temporada contra la Reial Societat. “Quan tens un resultat dolent també l’has d’analitzar. En els dos partits que s’han empatat i perdut l’equip ha donat la talla. No vam sentenciar el matx a casa i a Anoeta i el partit després es va complicar. En els dos casos ha estat més per mèrit del rival que no per un pitjor joc de l’equip”, ha declarat el tècnic, que afegeix que “cal analitzar com han anat els partits perquè l’actitud ha estat bona”.

Tornar a dalt