fcb.portal.reset.password

Jordi Roura ha atès la premsa aquest dissabte al migdia / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Roura ha confirmat que Tito Vilanova, que des de fa unes setmanes és a Nova York on continua el seu procés de recuperació, està al dia de tot el que passa dins l’equip i intervé activament en les decisions tant pel que fa als partits com als entrenaments. “Sempre hem estat en contacte permanent amb ell gràcies a les noves tecnologies. Està més actiu que mai, es troba molt bé i està animat. El Tito té accés a tots els partits i informes i això ens permet poder comentar-ho. Les diferències són mínimes, tot i que ell no està aquí”, ha dit. A més, el tècnic blaugrana ha explicat que no només parlen durant els transcursos dels partits si és necessari, sinó que “tenim un sistema de càmeres que li permet veure fins i tot els entrenaments”.

Arriba el Getafe

Pel que fa al partit d’aquest diumenge contra el Getafe a l’Estadi, Roura ha comentat que l’enfrontament contra els madrilenys arrossega un seguit de condicionants com és l’hora, a les 12 del migdia: “L’horari és especial però nosaltres intentarem sortir amb la màxima intensitat i ficar-nos en el partit, perquè aquests factors no ens afectin”. A més, cal afegir que aquesta setmana 14 futbolistes del primer equip han tingut compromisos de seleccions i el tècnic podria aprofitar per fer rotacions: “Pot ser que algun jugador estigui esgotat, però amb quatre dies es pot recuperar ràpidament. Veurem com està tothom i decidirem l’11 inicial”.

Pel que fa al rival, Roura ha comentat que “és un equip que sempre ens ha costat, ja que és defensiu i està ben armat al darrere”. Una victòria contra el Getafe seria important de cara a afrontar amb més tranquil·litat aquest mes de febrer. “Ara tenim dos partits a setmana completa i seria molt important poder guanyar-los per després poder afrontar la Lliga de Campions i la Copa del Rei. Però la realitat és que hem d’anar partit a partit”.

Tornar a dalt