fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, a La Rosaleda / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Satisfacció justificada de l’expedició blaugrana. “Hem celebrat la classificació amb molta alegria perquè érem conscients de la dificultat del partit”, ha assegurat Jordi Roura a la sala de premsa de La Rosaleda. “Ha estat una eliminatòria difícil per a nosaltres. Hem hagut de venir aquí a guanyar. Crec que en el còmput global hem merescut passar ronda”, ha afegit el segon entrenador del FC Barcelona.

Roura ha volgut destacar, un dia més, l’actitud dels jugadors: “Ha quedat demostrat, un cop més, de quina pasta estan fets aquests futbolistes. Han tornat a donar una lliçó, i ja en van unes quantes!”. “Tot l’equip ha estat francament bé”, ha reconegut el de Llagostera.

Messi, canvi per precaució

“A Messi l’hem canviat per precaució. Estava una mica carregat de l’adductor de la cama dreta. No creiem que tingui més importància”, ha afirmat Roura, que encara no ha volgut valorar el Clàssic: “Diumenge tenim un partit important contra l’Osasuna i prefereixo no parlar del Reial Madrid”.

El tècnic ha apuntat que aquests triomfs són “una ajuda extra per a la situació que viuen Vilanova i Abidal”. Finalment, pel que fa a l’estat de la gespa, Roura ha assegurat que “el terreny de joc estava francament malament. Era difícil jugar i combinar. Crec que ha perjudicat els dos equips”.

Tornar a dalt