fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta ha comparegut en roda de premsa i ha demanat respecte cap a la decisió de Valdés / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Andrés Iniesta, company però sobretot amic de Víctor Valdés, ha comparegut aquesta tarda en roda de premsa i ha parlat de l’anunci del porter blaugrana de no renovar el seu contracte, que finalitza el 30 de juny del 2014. “M’agradaria analitzar la situació d’una forma natural. Va començar aquí amb 10 anys i ha passat per totes les categories del Barça. Amb el seu treball s’ha convertit en titular indiscutible. Ha passat moments durs i els ha superat. Ha guanyat cinc Trofeus Zamora. Crec que els títols del Barça no s’entendrien sense ell”. I ha apuntat que “és més difícil dir que no a aquest equip però és una decisió personal que ell ha analitzat durant temps”.

“Seguir aplaudint-lo”

A més, espera que després de l’impacte inicial la gent tingui un sentiment “d’agraïment” envers Valdés. “És un dels jugadors més importants que tindrà el Club a la seva història”, ha reconegut. I no dubte de la bona reacció dels seguidors culers: “Quan un jugador de la talla de Valdés que ha tingut aquest rendiment en aquest Club l’únic que es pot fer és seguir aplaudint i donar-li suport”.

Iniesta també ha comentat que “d’aquí al final continuarem gaudint d’ell i ell de l’equip amb l’únic objectiu d’aconseguir el màxim de títols possibles. Seria un error llançar-nos pedres sobre nosaltres mateixos”.

“No pensem a quedar eliminats”

A banda de Valdés, Andrés Iniesta també ha parlat de la situació de l’equip després de l’empat davant el Màlaga i la derrota contra la Reial Societat. “L’única cosa que podem fer és analitzar la situació i capgirar-ho. A tots ens posa en alerta i quan diem que les coses costen és que és real i no un tòpic. Aquesta és la realitat del futbol”. En aquest cas, el Barça juga dijous la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei a La Rosaleda i ho faran amb el 2 a 2 de l’anada, que els dóna un petit desavantatge. Iniesta, amb tot, veu l’equip fort per superar l’eliminatòria. “No pensem a quedar eliminats, sinó que entrenem per arribar de la millor manera. Hem d’estar convençuts que guanyarem i que estarem a l’eliminatòria següent”.

“La meva il·lusió és acabar aquí”

Andrés Iniesta espera penjar les botes amb la samarreta del Barça. “La meva il·lusió és acabar aquí. L’únic handicap és el tema del rendiment. El dia que no rendeixi o el Club tingui la sensació que no rendeixo, no seguiré”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();