fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta, al programa 'El marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Iniesta, contra el Bayern. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Andrés Iniesta creu que la dolorosa derrota per 0-3 contra el Bayern Munic servirà de cara al futur. “Cal felicitar el Bayern i aprendre d’això perquè en el futur les coses ens puguin sortir millor”, va declarar el manxec dimecres a la nit al programa ‘El Marcador’, un cop acabat el partit. Per Iniesta, aquest resultat permet posar en valor els èxits que ha assolit l’equip en els últims anys: “Serveix per valorar com de difícil és guanyar”.

“Ens han superat”

El ‘8’ blaugrana va reconèixer la superioritat del Bayern. “Tant l’anada com la tornada han estat partit durs. Pel resultat i per les sensacions. El Bayern és just finalista. És un equip que es troba en un gran moment i això s’ha vist reflectit sobre la gespa”, va explicar. “Tenim la sensació que ens han superat. La realitat ens dol. Ens fa mal no haver pogut estar a l’alçada de la situació. Cadascun de nosaltres s’ha buidat allà i aquí, i ens tornem a quedar a les portes d’una final”, va afegir.

Ara, la Lliga

Iniesta també ha volgut agrair el suport de la gent, que va animar l’equip tot i la crueltat del resultat. Creu que ara cal centrar-se en la Lliga: “Tenim un partit molt aviat. Una cosa no treu l’altra. Tenim la Lliga molt a prop. Quan hi ha un cop tan dur, de vegades és difícil separar les coses. L’altra dia vaig dir que una temporada no pot ser dolenta si guanyes la Lliga. Tant de bo arribi, la guanyem com abans millor per tenir novament una sensació de felicitat”.

Tornar a dalt