fcb.portal.reset.password

Induráin al Camp Nou FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

“A la seva posició és el millor del món, pot aconseguir els rècords que es proposi, està aconseguint reptes que semblaven impossibles”. Així ha parlat l’exciclista Miguel Induráin de la figura de Leo Messi, fent referència a l’última fita que ha assolit l’astre argentí en superar el nombre de gols de Pelé en un any natural. El navarrès, però, ha volgut destacar que “té molt bons jugadors al voltant” i que el fet diferencial en ell és que “està molt integrat en un equip on s’ajuden els uns als altres”. De fet, la clau de l’èxit d’un conjunt com el Barça és “no anar individualment sinó formar un equip que ha connectat amb l’afició, amb molta qualitat, tant a nivell de jugadors com de tècnics”.

La motivació als entrenaments, clau

L’èxit de l’actual Barça sovint s’associa al desig constant de mantenir-se en l’elit i de superar-se any rere any. Aquesta motivació és, segons Induráin, decisiva: “Si et canses del que estàs fent és millor que ho deixis, sobretot has de tenir motivació per entrenar. Si t'acostumes a guanyar i ho veus com quelcom fàcil, vas malament, és millor tocar de peus a terra”.

El Barça i la Fundació Laureus, amb els valors

Segons Indurain, el FC Barcelona i la Fundació Laureus són entitats que duen a terme una important tasca social, totes dues des d’un àmbit diferent, però amb un denominador comú: “L'esport serveix per a moltes coses, per exemple, per ajudar la gent que té problemes a integrar-se a la societat. Cadascún ho fa a la seva manera, però tot serveix”.

Personalment, participa a la Fundació Laureus “per tornar al món de l'esport tot el que ens ha donat, volem col·laborar per fer més fàcil la integració de molta gent amb problemes i fer-ho a través de l'esport”, ha conclòs.

Tornar a dalt