fcb.portal.reset.password

Pedro i Messi celebren un dels contra el Saragossa (3-1) / FOTO: ARXIU FCB

El d’aquest diumenge amb el Getafe serà el cinquè partit que afronti el FC Barcelona aquesta temporada després d’una aturada per seleccions. En els quatre primers el conjunt blaugrana ha respost sempre amb victòria.

Golejades a la Reial i al Getafe

La primera aturada va arribar just abans de l’inici de Lliga. El FC Barcelona va impedir que el virus FIFA passés factura i va tombar còmodament la Reial Societat al Camp Nou (5-1). Tres jornades més tard, el Barça visitava el camp del Getafe deixant enrere una nova aturada per seleccions. El resultat, una nova golejada blaugrana: 1-4.

Victòries contra el Deportivo i el Saragossa

A l’octubre, un cop acabat el Clàssic de Lliga, va arribar la tercera aturada. El retorn a la competició del FC Barcelona es va produir a Riazor, on es va veure un nou triomf blaugrana i un dels partits més espectaculars de tota la Lliga (4-5), amb exhibició de Messi inclosa. Quatre setmanes més tard, al novembre, l’equip va trobar l’antídot del virus FIFA contra el Saragossa (3-1). Quatre partits postaturada, quatre victòries. N’hi haurà cinc?

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();