Gerard Piqué, de dues a tres setmanes de baixa

Gerard Piqué, de dues a tres setmanes de baixa

El central, que s’ha lesionat al minut 7 del partit contra l’Spartak de Moscou, té una contusió al terç mitjà del peu esquerre Fins al partit d’aquest dimecres, el defensa català era el jugador de camp que havia disputat més minuts amb Tito Vilanova

Gerard Piqué estarà de baixa de dues a tres setmanes, després de la lesió que s’ha fet avui, poc després de començar el partit contra l’Spartak de Moscou. Segons el comunicat dels Serveis Mèdics, el jugador pateix un esquinç al terç mitjà del peu esquerre.

Gerard Piqué ha pujat a rematar un córner al minut 7 de la primera meitat del partit i ha rebut un cop al peu esquerre. El central ha abandonat el terreny de joc i, tot i que ha intentat reaparèixer instants després, al minut 11 s’ha vist obligat a deixar la gespa. El camerunès Àlex Song ha ocupat el seu lloc a l’eix de la defensa.

Piqué, el jugador més utilitzat fins ara

Fins a la lesió d’aquest dimecres, Gerard Piqué era el jugador de camp que més havia jugat aquesta temporada en partits oficials. Abans del debut a la Champions de la temporada 2012/13, Tito Vilanova havia fet jugar Piqué un total de 492 minuts, entre els partits de la Lliga i la Supercopa d’Espanya.

S’afegeix a la baixa de Puyol

La baixa de Gerard Piqué se suma a l’absència de Carles Puyol a la defensa, que té un estirament del lligament encreuat posterior del genoll esquerre que va fer-se a Getafe. Cal recordar que el capità estarà entre 4 i 6 setmanes de baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut