FIFA Pilota d’Or: Messi i Iniesta, entre els tres finalistes

FIFA Pilota d’Or: Messi i Iniesta, entre els tres finalistes

Els dos jugadors del FC Barcelona es disputaran el guardó amb Cristiano Ronaldo, el tercer candidat El nom del guanyador es coneixerà durant la gala FIFA que se celebrarà el 7 de gener

Leo Messi i Andrés Iniesta són dos dels tres finalistes a la FIFA Pilota d’Or 2012. Els dos jugadors blaugrana, juntament amb Cristiano Ronaldo (Reial Madrid), han conegut aquest dijous al migdia que opten al guardó al millor jugador de l’any, premi que s’atorgarà el dilluns 7 de gener, en una cerimònia que es durà a terme a Zuric (Suïssa).

Messi: sisè podi consecutiu

D’aquesta manera, el FC Barcelona tindrà representants al podi per sisè any consecutiu. En aquests darrers cinc anys, Leo Messi sempre ha estat present. L’argentí ha estat el campió de les tres últimes edicions, va acabar segon el 2008 i tercer el 2007. El seu any ha estat de rècord: ja duu 82 gols en el 2012 i es troba a només tres de la històrica marca de l’alemany Gerd Mülle

Iniesta, present per segon cop

Leo Messi no estarà sol al podi de Zuric. L’acompanyarà Andrés Iniesta, que va acabar segon classificat el 2010. El jugador manxec va ser premiat ara fa pocs mesos com el Millor Jugador d’Europa per la UEFA, el dia que es va celebrar el sorteig de la fase de grups de la Champions League. També va ser considerat el Millor Jugador de l’Eurocopa guanyada per Espanya.

Cal recordar que entre els 23 candidats –reduïts ara a tres- hi havia un total de cinc jugadors del FC Barcelona. A banda de Messi i Iniesta, també optaven al premi Piqué, Busquets i Xavi.

També s’han donat a conèixer els tres gols que opten al premi Puskas, guardó que s’atorga a la millor diana de l’any. Una de Messi amb l’Argentina, entre les deu finalistes, finalment ha quedat fora de la selecció final. Falcao (Atlètic de Madrid), Neymar (Santos) i Stoch (Fenerbahçe) opten al premi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut