fcb.portal.reset.password

Leo Messi turns 26

Leo Messi fa 26 anys aquest dilluns, 24 de juny. El Pilota d’Or de les quatre darreres edicions disposa de vacances després de deixar enrere la lesió muscular que el va afectar el tram final de la Lliga i de disputar tres compromisos amb l’Argentina.

Tot i aquests problemes físics dels últims mesos, Messi ha tornat a tancar una altra temporada per emmarcar. Campió de Lliga per sisè cop, ha estat el Pitxitxi de la Lliga i Bota d’Or, amb 46 gols en 32 jornades disputades. En total, aquesta temporada l’argentí ha firmat 60 dianes en 50 compromisos oficials.

Una màquina de marcar gols

Com no podia ser d’una altra manera, Messi ha assolit un bon nombre de rècords el darrer curs. Dos són els que més criden l’atenció: el de gols en un any natural (del 92 al 2012) i el de marcar a tots els equips de la Lliga en una volta.

I és que les últimes temporades el ’10’ blaugrana s’ha convertit en una màquina de marcar. És ja el màxim realitzador de la història del Barça en partits oficials, amb 313 gols, i, entre altres mèrits, el segon millor anotador de tots els temps de la Copa d’Europa (59 gols).

A més, el 7 de febrer va signar la seva renovació amb el Barça fins al juny del 2018. Per molts anys, Leo!

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();