fcb.portal.reset.password

Abidal s'acomiada del Camp Nou / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Éric Abidal ha dit adéu per la porta gran a sis anys com a blaugrana. El jugador francès s’ha acomiadat de la seva gent, primer des de la gespa jugant els últims 15 minuts contra el Màlaga, i tot seguit durant l’homenatge, dut a terme un cop ha finalitzat el partit contra el Màlaga. Els 65.727 aficionats que aquest vespre s’han apropat a l’Estadi no han marxat quan l’àrbitre ha xiulat el final sinó que s’han quedat a les seves localitats per dir adéu a Abidal. Un homenatge que no s’han volgut perdre tampoc els seus companys, que han estat el seu costat i hi han participat.

Vestint una samarreta en la qual es podia llegir ‘Merci Abi 22’, l’equip ha esperat que sortís Abidal al terreny de joc. I ho ha fet acompanyat de les seves filles –que portaven una samarreta que posava ‘Merci Papi 22’-, la seva dona i el seu cosí Gerard, qui fa poc més d’un any li va donar una part del seu fetge.

El capitans Carles Puyol i Xavi Hernández, en nom de la “seva segona família” –com Abidal denomina l’equip-, li han fet entrega d’una samarreta del FC Barcelona amb el 22 a l’esquena i on es podia llegir ‘Merci Abi’.

Paraules d’agraïment

Abidal no ha volgut marxar sense dirigir unes paraules d’agraïment als aficionats: “La meva família i jo us volem donar les gràcies per tot el suport que m’heu donat durant aquest anys, que han estat espectaculars. Gràcies als catalans, sou part de la nostra família”. Tot seguit el jugador ha recordat tota la gent del Club que ha estat al seu costat, però sobretot els seus companys. “Sense ells no hauria guanyat res. Sou els millors”, ha reconegut. I ha fet un punt i seguit en el seu discurs per declarar el seu amor pel Barça: “Us portaré sempre al meu cor. Visca el Barça i visca Catalunya!”La meva família i jo us volem donar les gràcies per tot el suport que m’heu donat durant aquest anys, que han estat espectaculars. Gràcies als catalans, sou part de la nostra família

Però el blaugrana no podia marxar sense agrair una vegada més la solidaritat del seu cosí Gerard, i és per això que ha tingut una menció especial cap a ell. “Havia promès a una persona que el portaria al mig del camp per rebre una gran ovació. Ell mereix més que jo un gran aplaudiment”. I li ha fet entrega d’una samarreta on es podia llegir ‘Merci Gerard 13’.

Abidal ha marxat del Camp Nou escortat pels seus companys, que li han fet el passadís després de mantejar-lo al centre del terreny de joc. El passadís del campió de Lliga al campió de la vida. Però el jugador no se n’ha pogut estar i ha tornat a sortir al Camp Nou, on ha regalat les seves botes i la seva samarreta al públic.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();