fcb.portal.reset.password

Puyol, Cesc i Pedro saluden el públic del Miniestadi, el gener de 2012 / FOTO: ARXIU FCB

Com cada any, coincidint amb les festes nadalenques, el primer equip del FC Barcelona durà a terme el tradicional entrenament obert al públic. La data escollida ha estat el divendres 4 de gener del 2013, i la sessió se celebrarà al Miniestadi.

Entrades a la venda a partir del dia 28

Tots aquells aficionats que vulguin presenciar la cita en directe, podran comprar la seva entrada a les Taquilles Bulevard del Club a partir del dia 28 de desembre i fins al 3 de gener. El preu per als que no siguin socis serà de 5 euros, mentre que els socis tindran l’entrada gratuïta. El mateix dia de l’entrenament també hi haurà entrades a la venda, a les taquilles dels accessos 9 i 14.

Tots els socis que vulguin ser al Mini podran retirar un total de tres entrades per carnet. Cal recordar que per accedir a l’entrenament hauran de recollir prèviament l’entrada.

Posteriorment, visita als hospitals

Com és habitual per aquestes dates, un cop finalitzi l'entrenament del dia 4, els jugadors del primer equip, plens de joguines, es desplaçaran a diferents hospitals de la ciutat per desitjar uns bons Reis als nens malalts, en un acte emmarcat dins de la campanya 'Un somni per un regal'.

Tornar a dalt