Empat en el derbi de Milà (1-1)

El Milan, rival del Barça a vuitens de la Champions, ha empatat amb l’Inter en un derbi que jugava com a visitant

El Milan ha reprès la Lliga italiana després de l’anada dels vuitens de la Champions amb el Barça amb un empat a un en el derbi contra l’Inter, que jugava de local. El conjunt que dirigeix Allegri s’ha avançat en una gran primera part, però possiblement ha acusat l’esforç de dimecres a la segona i ha acabat cedint un empat. Amb això, el Milan segueix tercer a tretze punts del líder, la Juventus.

Marca El Shaarawy

El derbi de Milà no ha decebut. Ha estat un partit amb molta intensitat, emoció i ocasions. El Milan ha agafat la batuta de la primera part i ha aconseguit el 0-1 al minut 20 per mitjà d’El Shaarawy, amb una exquisida definició després d’una passada de Boateng. El contrincant del Barça ha brillat enmig d’una espessa boira a l’estadi Giuseppe Meazza.

Empata Schelotto

L’Inter ha mogut la banqueta al descans i, més fresc que el seu etern rival, ha pogut reaccionar a la segona part. Al minut 71, el lateral Nagatomo ha centrat des de l’esquerra i Schelotto li ha guanyat la partida a Mexes per establir l’1-1. Poc abans, Abbiatti l’havia salvat a les botes de Guarín. Fins al final, Inter i Milan han buscat el triomf sense èxit.