fcb.portal.reset.password

Cesc i Messi durant el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després del cop encaixat, toca refer-se. És hora de fer autocrítica, corregir i aixecar el cap. Això és precisament el que ha fet Cesc Fàbregas, que lluny de buscar excuses ha explicat: “Hem de donar més, ara ens hem d’aixecar, tirar endavant i guanyar dissabte”.

Així de clar ha estat el migcampista d’Arenys pel que fa a l'actuació del Madrid en el partit d’aquest dimarts, que, segons ell, “ens ha fet mal a les contres, que és la seva especialitat i el 0-2 ens ha deixat tocats”.

Cal “aprendre per al futur”, ha dit. I ha afegit que “ara vénen els dos títols més importants" i cal anar "endavant”. “No tenen res a veure el Madrid i el Milan, són dues competicions diferents, confio en aquest equip”, ha manifestat, convençut.

Cesc no s’ha amagat i ha volgut fer el primer pas cap al futur amb força: “Ens n’anem a casa enfonsats i a partir de demà començarem a treballar fort perquè representem una institució molt important”. Finalment, s’ha recordat dels aficionats que han estat amb l’equip fins al xiulet final: “Els agraïm moltíssim el suport que ens donen en tot moment”.

A continuació reproduïm les impressions d’altres jugadors

Jordi Alba

“Estem fotuts, volíem passar a la final però el penal i el 0-2 ens han fet molt de mal. Hem donat la cara i no ha pogut ser, aquesta derrota ens farà més forts per a la Champions”

“Hem començat molt bé, hem tingut ocasions però en una contra característica del Madrid han tret un penal que ha fet molt de mal”

“Són dos partits clau que hem perdut, però encara queda la tornada del Milan, que segur que anirà millor. Si fem un gol aviat, tenim moltes possibilitats de passar, tinc moltes esperances”

“L’equip ha demostrat que pot guanyar qualsevol eliminatòria”

“Vull agrair a l’afició tot el suport”

Sergio Busquets

“Crec que estàvem jugant bé i que ha estat un càstig excessiu, la manera com han arribat els dos primers gols ens ha deixat tocats”

“Ara estem malament, lluitarem per la Champions, que està difícil però no impossible, i per la Lliga, que tenim força bé”

“A l’afició volem dir-li que fa anys que lluitem per tot i que no fallarem, ni ells a nosaltres ni nosaltres a ells”

“El temps ho cura tot, d’aquí a quatre dies tenim un altre partit de Lliga i hem d’intentar agafar aquest títol tan important”

Dani Alves

“No hem competit bé, hem intercanviat cops i el nostre joc no passa per això, hem d’aprendre per al futur”

“Si no competeixes bé a aquests nivells, no et perdonen, són molt ràpids al davant i s’han tancat bé al darrere, que ens ho ha posat molt difícil”

“La gent sap que bé o malament ho hem intentat i han reconegut l’esforç, però tristament a aquests nivells no pots concedir oportunitats”

“El futbol ens dóna una oportunitat de seguir creixent, millorant i aprenent. Tot i que sabem que és difícil, si volem aconseguir els objectius hem de millorar”

El proper entrenament

El pròxim entrenament serà aquest dimecres a porta tancada. Tot seguit, roda de premsa d’Andrés Iniesta.

Tornar a dalt