fcb.portal.reset.password

Piqué, Xavi i Messi, durant un partit / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El FC Barcelona començarà la pretemporada 2013/14 a Polònia. El directiu i portaveu del Club, Toni Freixa, ha anunciat aquest dimecres que el primer equip disputarà un amistós a terres poloneses el 20 de juliol. Serà el primer dels cinc que té previstos l’equip per a aquest estiu. La resta seran el dia 24 a Munic, el 27 a Oslo, el 7 d’agost a Bangkok i el 10 a Kuala Lumpur. “En les properes dates anunciarem a quina ciutat i contra quin rival jugarem”, ha afegit Freixa.

Millores a les instal·lacions

Durant aquest estiu, el Club durà a terme un nou canvi de gespa al Camp Nou. També es destinaran 530.000 € en la instal·lació de calefacció a la gespa. “La gespa es canvia aquest estiu, com es canvia cada any. És cert que aquest any la gespa no ha patit tant, però els tècnics en gespa consideren que es òptim disposar d’aquest sistema de calefacció i per a nosaltres la gespa és prioritària”, ha afirmat Freixa.

Freixa també ha anunciat que la Junta ha acordat invertir aquest estiu en la millora d’algunes instal·lacions més, com ara el parquet del Palau Blaugrana (150.000 €), els vestidors del futbol formatiu a la Ciutat Esportiva (1.200.000 €) i la segona fase de la construcció de l’Auditori 1899 (585.000 €).

Altres acords

D'altra banda, ha anunciat que el Club obrirà una oficina comercial a Hong Kong a partir del mes de novembre “per dur a terme accions comercials” i que se sol·licitarà, conjuntament amb l’Agrupació Barça Jugadors, “que un dels carrers adjacents a l’Estadi dugui el nom de Ladislau Kubala”.

Per acabar, Freixa ha comunicat que la propera Junta itinerant es farà el 3 de juny a la localitat de Sitges.

Tornar a dalt