El Còrdova serà el rival a la Copa

El Còrdova serà el rival a la Copa

El FC Barcelona s’enfrontarà al Còrdova, que ha deixat fora la Reial Societat, per segona vegada a la història de la competició L'únic precedent data de la temporada 1963/64, en què el Barça va eliminar el Còrdova per un global de 6-3, també als vuitens

El Còrdova serà el rival del Barça als vuitens de final de la Copa del Rei, amb el partit de tornada al Camp Nou. L’equip andalús va protagonitzar una de les primeres sorpreses de la competició en eliminar als setzens la Reial Societat, equip de Primera que va caure per un global de 4-2 (2-0 i 2-2) contra el Còrdova.

Un precedent favorable

El FC Barcelona s’enfrontarà al Còrdova per segona vegada a la història de la competició de Copa. El primer i únic precedent es remunta a la temporada 1963/64, en què tots dos equips es van trobar, també, als vuitens de final. En aquella ocasió, el Barça va imposar-se tant a l’anada com a la tornada.

En el partit jugat a Andalusia, els homes dirigits llavors per César Rodríguez van guanyar per 1-2, gràcies als dos gols de Zaldúa i Re en el primer temps. Miralles, per part local, va retallar distàncies al segon temps.

En el duel de tornada, el FC Barcelona va avançar-se als 40 segons de partit gràcies a una diana de Pereda. A la mitja part el resultat era ja de 4-1 –també van marcar Kocsis, Re i Benítez (p) per part local i Lapetra per als visitants-, cosa que deixava l’eliminatòria vista per a sentència. El partit va acabar 4-2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut