fcb.portal.reset.password

Els jugadors celebren un dels gols / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

- El Barça manté els vuit punts d’avantatge respecte al Reial Madrid després de les set primeres jornades de Lliga.

- Tot i l’empat, el conjunt blaugrana continua líder de la competició amb 19 punts, els mateixos que l’Atlètic de Madrid.

- Fins a un total de set jugadors amb passat i present com a migcampistes van ser titulars a l’onze blaugrana: Xavi, Iniesta, Busquets, Mascherano, Adriano, Cesc i Messi.

- Adriano va ser finalment el jugador escollit per jugar de central al costat de Mascherano, una posició nova per al polivalent futbolista brasiler del Barça.

- El Barça va tenir un 64% de possessió de la pilota i els blancs, un 36%.

- Dels jugadors que van completar tot el partit, per part del Barça, Pedro va ser el que menys passades bones va fer, amb un total de 38. Pel que fa als blancs, Xabi Alonso, amb 35, va ser el millor en aquest apartat estadístic.

- Amb l’empat final, els de Tito Vilanova es van quedar a una sola victòria de superar el millor inici de Lliga de la història del Club.

- L’equip blaugrana es va quedar a les portes de culminar la cinquena remuntada de la temporada. El segon gol del Reial Madrid ho va impedir.

- Messi va marcar dos gols més en un Clàssic i ja en suma 17. Aquest curs ja en porta 12, vuit a la Lliga.

- El Barça no ha perdut mai quan Messi ha marcat dos gols. El balanç és de 70 partits guanyats i tres empats.

- Xavi, amb 35, iguala Santillana com el cinquè jugador amb més Clàssics disputats fins ara. El segueix Casillas, amb 34.

- El Barça, amb el seu joc combinatiu habitual, va completar un total de 640 passades bones, la majoria de les quals al centre del camp. Es pot comprovar en aquest mapa de calor:

Zones de possessió de la pilota del FCB
- En canvi, el Reial Madrid, es va quedar en 237 passades bones i una distribució en el mapa més dispersa.

Tornar a dalt