fcb.portal.reset.password

Aspecte del Camp Nou en el Barça-Getafe / FOTO: MARTA BECERRA - FCB

El Barça-Getafe de la jornada 23 de Lliga, que ha estrenat l’horari de les 12 del migdia per als blaugranes, ha aconseguit aplegar 85.610 persones al Camp Nou. Aquesta xifra suposa la tercera millor entrada de la temporada a la Lliga, només superada pels partits contra el Reial Madrid, amb 96.589, i contra l’Atlètic de Madrid, amb 86.637.

A banda dels partits en la competició domèstica, el Clàssic d’anada de la Supercopa d’Espanya va viure la segona millor entrada en el global de partits com a local del Barça. Aquell 23 d’agost del 2012, el Camp Nou va registrar una entrada de 91.728 espectadors. Així doncs, a banda dels dos Clàssics disputats a l’Estadi, el partit contra el Getafe se situa com la segona millor entrada de la temporada, i la quarta en total.

27.528 entrades venudes

La jornada matinal al Camp Nou s’ha viscut amb un gran ambient familiar, bon temps i una presència destacadíssima de nens i nenes. En aquesta estrena de l’horari de les 12 del migdia, el sol ha estat present durant tot el partit a l’Estadi. De les 85.610 persones que han acudit al Camp Nou, un total de 27.528 han comprat la seva localitat, mentre que la resta correspon als abonats al Camp Nou. La xifra de 27.528 entrades venudes és una de les millors dades en el que es porta de temporada.

Felicitació de l’Any Nou xinès

El partit contra el Getafe ha servit per celebrar l’entrada de l’Any Nou xinès. A la Xina, el partit s’ha pogut veure en directe a les 19 hores. A l’inici de l’enfrontament, els capitans del Barça i del Getafe han saltat al camp agafats de la mà de dues de nenes que han lluït una samarreta commemorativa de l’entrada de l’any nou.

Durant tota la setmana, l’enfrontament s’ha promocionat a través de la web xinesa del Club, i en la prèvia del partit s’ha pogut veure al marcador el nou Barça Toon Xinès, Xiao Sa (que en xinès significa ‘Petit Barça’). A més, l’habitual foto dels jugadors amb els nens d’abans de l’inici del partit s’ha fet amb un cartell de felicitació del nou any xinès.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();