fcb.portal.reset.password

Imatge de l'entrenament de portes obertes de la temporada passada / FOTO: ARXIU FCB

Com va sent habitual durant les últimes temporades, el primer equip del FC Barcelona farà un entrenament obert al públic durant les festes nadalenques. Aquest any la sessió preparatòria tindrà lloc el proper divendres 4 de gener del 2013 a les 11 hores, i l’escenari serà el Miniestadi. Les portes s’obriran a les 9.30 hores per a tots els aficionats que vulguin veure els jugadors del Barça entrenar-se dos dies abans d’enfrontar-se a l’Espanyol al Camp Nou, en el derbi de diumenge a les 19 hores.

L’entrenament, com s’ha fet en les darreres temporades i també en altres esdeveniments, es podrà seguir també en directe per ‘streaming’ a través del web del Club en el portal de Youtube a partir de les 11 hores.

Les entrades, ja a la venda

Els aficionats que vulguin presenciar la cita des de les graderies del Miniestadi ja poden comprar l’entrada, a la venda des del divendres 28 de desembre i fins al 3 de gener a les Taquilles Bulevard del Club, a un preu de 5 euros per als no socis. A més, el mateix dia de l’entrenament també se’n podran comprar a les taquilles dels accessos 9 i 14 del Camp Nou. Els socis podran retirar fins a tres entrades per carnet de manera gratuïta, però cal recordar que per accedir a l’entrenament hauran de recollir prèviament la seva entrada.

Tornar a dalt