fcb.portal.reset.password

Els socis i aficionats del FC Barcelona poden gaudir aquest dissabte 23 de febrer de gairebé quatre hores del millor futbol amb el present i futur del Club. A les 22 hores al Camp Nou tindrà lloc el partit de Lliga entre el primer equip del Barça i el Sevilla. Dues hores abans, a les 20 hores, es disputarà al Miniestadi la 27a jornada entre el Barça B i l’Hèrcules.

FCB – Sevilla, entrades a partir de 46 euros

Per al partit de Lliga contra el Sevilla el Barça disposa d’entrades per als aficionats a partir de 46 euros i fins als 139 euros, i els socis tenen un 20% de descompte sobre el preu d’aquestes.


[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB - Sevilla::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=001&jornada=25&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

D’altra banda, per veure en directe el partit del Barça B al Miniestadi els socis tenen entrada gratuïta, així com també els menors de 12 anys acompanyats per un adult. I la resta d’aficionats poden adquirir la seva localitat a les taquilles del FC Barcelona a partir de 5 euros i fins als 14.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();