fcb.portal.reset.password

Dani Alves, durant l'entrevista / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS-FCB

Dani Alves s’ha mostrat molt il·lusionat pels propers partits contra l’AC Milan a la Lliga de Campions i contra el Madrid a la Copa del Rei. “Aquests són els partits que ens agrada jugar i pels que hem lluitat tant temps. S’apropen partits il·lusionants i intentarem deixar el Barça allà on es mereix”, ha declarat en una trobada digital amb diversos barcelonistes d’arreu del món, un ‘hangout’ –una eina de Google+‒ que s’ha pogut seguir a través de fcbarcelona.cat.

Saber guanyar, empatar i perdre

El lateral brasiler ha afirmat que el Barça està format per un grup de jugadors “conscient que guanyar, empatar o perdre forma part de l’esport que practiquem”. En aquest sentit, ha senyalat que “aquest Club sap guanyar, empatar i perdre”, tot i que no ha amagat que “guanyar és un vici bo” i que “el dolor de la derrota és molt gran si has guanyat tant com nosaltres”.

El millor moment, contra el Madrid

Els aficionats també han volgut conèixer el seu millor moment al Barça. Alves ha estat clar: es queda amb el golàs que li va fer al Madrid en la tornada dels quarts de final de Copa de la temporada passada, una diana que suposava el 2-0 i que, al cap i a la fi, va atorgar la classificació per a un equip que acabaria aixecant el títol de Copa al Calderón el maig del 2012.

Satisfet amb la renovació de Messi

Alves ha reconegut també la seva satisfacció per la renovació de Leo Messi fins al 2018. “Penso que per a tots els culers és un dia especial, perquè el seu millor jugador seguirà molt més temps al Club. Estic molt content, perquè vull que als meus amics els vagi bé i perquè podré compartir vestidor molts més anys amb ell”, ha declarat.

Tatuatges, menjar i ‘Maracanazo’

Els internautes han volgut saber també coses de la vida privada d’Alves. Quants tatuatges té? “Uns 15”, ha respost. Què li agrada més de Barcelona? “Aquí hi ha els millors cuiners del món”, ha dit. A banda, s’ha referit també a la selecció brasilera: “Tenim la il·lusió de tornar a jugar una final del Mundial a casa, però desitjant que tingui un final diferent a la del ‘Maracanazo’”.

[[BOTOVERMELL::HANGOUT++amb Dani Alves::http://www.fcbarcelona.cat/club/barca-2-0/detall/noticia/hangout-amb-dani-alves::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt