fcb.portal.reset.password

Públic al Camp Nou. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

A poques hores de la tornada de les semifinals de la Copa del Rei entre el Barça i el Madrid (21 hores), els socis i aficionats encara poden adquirir entrades per al Camp Nou. Es tracta dels seients alliberats pels abonats.

En funció de les alliberacions que es produeixin en el Seient Lliure hi haurà disponibilitat d’entrades fins a última hora. Els canals de compra seran per mitjà de www.fcbarcelona.cat, Ticketmaster i a les Taquilles del Club situades al Camp Nou (obertes des de les 11 hores).

Com en tot el procés, es vendran un màxim de 2 entrades per persona i compra. Els socis tindran un 10% de descompte en la compra de la primera. Cal recordar que, des del dilluns 28 de gener, els socis sense abonament al Camp Nou tenien prioritat per comprar les entrades disponibles per al Clàssic de Copa.


[[BOTOVERMELL::Entrades++FCB-Madrid::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=004&jornada=32&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();