Cesc: “Hem demostrat caràcter”

Cesc: “Hem demostrat caràcter”

El migcampista blaugrana s’ha mostrat molt satisfet per l’actitud de l’equip i pels dos gols aconseguits a Sevilla

Cesc Fàbregas ha estat el protagonista en el partit davant el Sevilla, després d’aconseguir dos dels tres gols de l‘equip blaugrana que han permès una remuntada històrica. El migcampista d’Arenys s’ha mostrat molt satisfet al final del partit i ha lloat l’actitud de l’equip: “Sempre ens hem trobat còmodes, hem dominat el partit, però a vegades les coses es compliquen i hem de mostrar caràcter, i ho hem fet”. Respecte a les veus crítiques que en les darreres setmanes havien qüestionat el joc del ‘4’ blaugrana, Cesc ha estat clar: “Sempre he estat tranquil; crec que hi ha molta gent que havia de parlar, opinar i escriure però no passa res, estic tranquil perquè ja he passat per ratxes com aquesta i al final he acabat tornant a marcar. A més, amb la qualitat de jugadors com Xavi o Messi tot és més fàcil”.

Cesc Fàbregas ha volgut defugir de polèmiques pel que fa a la targeta vermella de Medel: “Hi ha contacte perquè em toca la cara, i la intenció és el que realment compta en el món del futbol. No hi ha res més a parlar. En el futbol aquest tipus d’agressions són expulsions directes”.

A continuació, reproduïm les declaracions de la resta de jugadors:

Busquets:

(200 partits amb el Barça) “Està molt bé. Sóc jove i és una xifra molt bona, però en vull molt més i amb victòries com aquesta”.

“Aquesta temporada sembla que tot sigui així, que haguem de remuntar. No ens agrada, però ens deixa un bon regust de boca i ara preparem el partit del Benfica amb més moral”.

“Quan un equip es posa per davant sense fer gairebé res, vol dir que hi ha algun error nostre, però l’equip rival també juga i el més important és la mentalitat i l’actitud que ha mostrat l’equip. El pitjor de tot ha estat la lesió de Thiago”.

(Expulsió de Medel) “Medel no deixava anar la pilota i Cesc s’ha apropat per agafar-li. Els dos s’han encarat i Medel ha colpejat Cesc. Això és expulsió”.

(Lliga de Campions) “Tenim ganes de guanyar per fer un ple de victòries també a la Champions; volem guanyar i sabem que és un molt bon camp, però es un equip molt difícil i tenen jugadors amb qualitat, sobretot, a la part de dalt”.

Villa:

“Estic molt content per haver ajudat en aquest petit temps l’equip en un partit molt complicat. El Sevilla ha plantat cara i ha jugat molt bé. Gràcies a Déu he pogut culminar una gran jugada col·lectiva i ens hem endut els tres punts”.

“Un gol sempre és important, però quan serveix per ajudar el teu equip, com avui, en forma de punts, amb un rival molt difícil i que ha estat per davant en el marcador durant molt de temps, encara es fa més important”.

“Tot es pot millorar. En el dia a dia s’ha d’anar evolucionant guanyis o perdis. L’equip ha mostrat coratge, quan anàvem perdent per 2-0 al Sánchez Pizjuán. Aquí és molt difícil guanyar i encara més remuntar, però el Barça ha lluitat i per això hem aconseguit tres punts vitals”.

(Quant a les remuntades) “Estem remuntant molt i això demostra que l’equip en té moltes ganes i vol lluitar en tots els partits”.

(Lliga de Campions) “Ara és el moment de canviar de competició. Marxem molt contents amb aquest resultat tan important i ara hem de pensar en Lisboa, en un partit també molt important i difícil i per això no hem de relaxar-nos. Volem els tres punts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut