Busquets: 150 victòries en 200 partits de blaugrana

Busquets: 150 victòries en 200 partits de blaugrana

La victòria al Sánchez Pizjuán, de nou remuntant un resultat advers, va servir perquè Busquets arribés als 200 partits com a blaugrana amb un 75% de victòries, a més d'altres dades

- Tito Vilanova iguala, amb 6, el rècord històric de victòries consecutives a l’inici de la Lliga que tenien Bellamy, Cruyff, Van Gaal i Guardiola. Si guanya el Clàssic, establirà una nova marca, amb 7 triomfs.

- Amb els dos gols en els últims minuts al Sánchez Pizjuán, el Barça ja ha fet 9 dels seus 17 gols en l’últim quart d’hora de partit.

- Busquets va disputar contra el Sevilla el seu partit 200 amb la samarreta del Barça, amb un 75% de victòries (150 victòries).

- El jugador de Badia havia arribat al seu partit 100 com a blaugrana en un Rubin Kazan - Barça que també es va disputar un 29 de setembre.

- Cesc Fàbregas, després de quasi vuit mesos, va retrobar-se amb el gol, i, a més, ho va fer amb dues dianes vitals.

- El Barça encadena 6 visites al Sánchez Pizjuán sense perdre: 4 victòries i 2 empats.

- Amb la de Sevilla, ja són 4 les remuntades que ha protagonitzat el Barça aquesta temporada, però la primera que ho fa estant dos gols per sota.

- L’últim cop que el Barça va remuntar dos gols en contra va ser també un 29 de setembre. L’any 1996, anant dos gols per sota en el minut 52, va acabar guanyant per 3-5 al camp del Saragossa.

- La de Sevilla és la primera victòria que aconsegueix el Barça anant per sota en el marcador en el minut 88.

- Tres dels quatre defenses titulars, Song, Mascherano i Alves, van ser els jugadors que més pilotes van recuperar: 13 cadascun.

- Míchel compta els seus partits contra el Barça per derrotes. En cap dels 6 enfrontaments ha aconseguit puntuar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut