Bojan i Pazzini donen la victòria a l’AC Milan (2-1)

El de Linyola, autor del primer gol, ha estat un revulsiu per als rossoneri, que han sumat el seu novè triomf; Pazzini ha marcat el segon dels milanesos des del punt de penal L’AC Milan ocupa la setena plaça de la Serie A i suma un total de 30 punts

Victòria treballada la que ha aconseguit l’AC Milan aquesta tarda. El conjunt entrenat per Allegri ha patit més del compte per emportar-se els tres punts en el seu compromís davant el Siena (2-1).  En una primera part amb poc protagonisme ofensiu, els de Milà han vist com la sortida de Bojan ha estat vital per activar els mecanismes d’atac. El de Linyola i Pazzini han estat els golejadors de la victòria rossoneri. Amb aquests tres punts, l’AC Milan se situa setè amb un total de 30 punts, a 14 del primer classificat, la Juventus.

Bojan, revulsiu

L’entrada de l’exblaugrana ha suposat una alenada d’aire fresc per al pròxim rival del Barça a la Champions. El conjunt negre-i-vermell ha obert el marcador per mitjà de Bojan. Pazzini, de penal, ha augmentat l’avantatge local. El Siena, que ha volgut posar emoció als minuts finals, ha retallat distàncies amb un gol de Paolucci, que ha acabat sent insuficient davant l’encert del Milan.