fcb.portal.reset.password

Juliano Belletti, al Brasil / FOTO: FCB

Des de la seva Brasil natal, en què va apadrinar el projecte ‘FutbolNet’ presentat dijous per la Fundació FC Barcelona, Juliano Belletti es mostra totalment optimista respecte el futur més immediat de l’equip dirigit ara per Tito Vilanova. El lateral que va donar la Champions del 2006 creu en el nou tècnic: “És bo que algú que conegui el projecte lideri ara l’equip. Tot i que serà difícil mantenir aquesta seqüència de títols i hi haurà comparacions, cal recordar que la base de l’equip són els jugadors, que continuen, i això serà de gran ajuda per a Tito Vilanova”.

A banda, Belletti s’ha desfet en elogis cap a l’exentrenador Josep Guardiola: “El que ha fet és etern”. No li falta raó: 14 títols en quatre anys són uns registres de rècord.

L’èxit d’Espanya, gràcies al Barça

Belletti també ha reivindicat el rol blaugrana dins la selecció espanyola, flamant campiona de l’Eurocopa. “Si no fos pels jugadors del Barça, la selecció espanyola no seria el que és avui dia. Si guanya el Mundial de 2014 segurament serà la millor selecció de tots els temps. És una selecció col·lectiva que juga un gran futbol”, ha afirmat.

Tornar a dalt