fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, en roda de premsa / FOTO: ARXIU FCB

Josep Maria Bartomeu, vicepresident esportiu, ha explicat que el FC Barcelona vol evitar possibles lesions a la Supercopa de Catalunya, suspesa divendres per la Federació Catalana de Futbol. “Volem minimitzar els riscos. No anem amb el primer equip perquè hi ha un risc de lesions, tenim un calendari atapeït i no disposem dels jugadors internacionals, que tornen el dia 30”, ha explicat Josep Maria Bartomeu un cop aterrat a Tànger.

Dilluns, roda de premsa

El vicepresident esportiu ha donat a conèixer una roda de premsa que hi haurà dilluns, en què participaran “totes les parts” afectades. “Cada part ha de defensar els seus interessos. Nosaltres volem minimitzar el risc de lesions i jugaríem amb el Barça B, que té prou garanties, joc i una qualitat molt bona, amb jugadors fets a Catalunya. Intentem ser el màxim curosos possibles”, ha declarat Bartomeu.

També ha tingut unes paraules de suport per a Marc Muniesa, lesionat contra l’Hamburg en el primer amistós de pretemporada: “És una lesió molt llarga. Li desitgem una recuperació molt ràpida, perquè ens sap molt greu”.

Cap pista sobre fitxatges

Sobre possibles fitxatges, Bartomeu ha estat contundent: “No expliquem mai el que fem ni les nostres negociacions. Hi ha una petició de l’entrenador i les coses segueixen el seu curs. Quan hi hagi alguna cosa, us ho anunciarem”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();