Anoeta, el repte pendent

Anoeta, el repte pendent

El millor Barça de la història no ha pogut guanyar en cap de les seves dues visites a Sant Sebastià L’última victòria al camp de la Reial Societat data del 2007, abans que els bascos baixessin a Segona

El Barça arrenca aquest dissabte a Anoeta la segona volta de la Lliga. El camp de la Reial Societat ha estat, darrerament, un feu complicat per als blaugranes, incapaços de guanyar en les seves dues últimes visites a Sant Sebastià. En la temporada 2010/11, amb la Lliga molt ben encarada, l’equip va deixar-se remuntar contra un equip que, aleshores, havia assolit l’ascens l’estiu anterior. Ara fa un any, el curs 2011/12 , la història gairebé es va repetir, i l’equip de Guardiola va deixar escapar un 0-2 per acabar empatant (2-2).

Tres anys a Segona A

El partit d’aquest dissabte, doncs, no serà gens fàcil. La Reial Societat, un dels equips amb més potencial ofensiu de la Lliga, intentarà mantenir la bona estadística assolida contra el millor Barça de la història. De fet, el conjunt blaugrana no guanya a Anoeta des del 5 de maig del 2007, quan els gols d’Iniesta i Eto’o van decidir el matx. Aquell seria l’any del descens de la Reial, que posteriorment viuria tres anys a Segona A.

Ara, doncs, es veuen les cares dos equips en trajectòries positives a la competició. L’equip de Vilanova, però, ha guanyat tots els seus desplaçaments a la Lliga aquest curs. Ho farà també a Anoeta?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut