fcb.portal.reset.password

Andoni Zubizarreta, en una imatge d'arxiu / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Andoni Zubizarreta, secretari tècnic del FC Barcelona, va parlar aquest dijous, en una entrevista a Catalunya Ràdio, de diversos temes rellevants de l’actualitat del primer equip. “El pal de paller del Barça és la idea de joc”, va comentar Zubizarreta, que creu que la resta de coses “s’ordenen a partir d’allà”. A més, va informar sobre l’estat de salut de Tito Vilanova, entrenador del primer equip. “Tito està bé, en un procés de recuperació i rehabilitació. No està a la banqueta, però segueix treballant des de la distància”, va reconèixer Zubizarreta.

Jugar de porter al FC Barcleona és un procés complex; som un equip que juga avançat, el porter ha d’anar cap enrere i per això has de tenir capacitat per fer-ho. El primer d'atacar és el porter”, va analitzar l’exporter del Barça, que a més va explicar què va passar el dia que es va reunir amb els representats de Víctor Valdés: “Ens vam reunir, vaig fer arribar als representats que volíem renovar-lo. Ens van dir que agraïen la proposta però que havien pres una decisió".

Renovacions

Preguntat per les futures renovacions, com per exemple la d’Abidal, Zubizarreta va dir que no cal tenir pressa. “Estem en el procés que Abidal torni a jugar. La vida té els seus moments i situacions i és un camí complex i difícil, i sempre hem estat al seu costat. Hem caminat junts. No volem posar pressa. Anirem pas a pas”, va deixar clar Zubi, que a més va parlar d’altres jugadors. “Ens asseurem amb Gerard Deulofeu i parlarem de la seva continuïtat, igual que amb Rafinha. Oblidem els noms, quedem-nos amb les necessitats de l’equip”, va expressar en l’entrevista.

Pel que fa a David Villa, Zubizarreta va comentar: “Ve d’una lesió complicada, llarga i difícil. I estem en el procés que es normalitzin les coses. Per nosaltres té unes grans condicions, a més del gol. Espero celebrar molts gols d’ell el que queda de temporada”, explica.

Finalment, va avançar que amb Eusebio Sacristán, del qual va fer una valoració molt positiva, “ens asseurem amb ell per saber les seves perspectives. Ha hagut de fer i desfer amb equips amb molts canvis i molt joves”, va comentar el director del futbol professional.

Un documental sobre San Mamés

"Vaig anar a Bilbao, a casa meva. L’Athletic Club està fent un documental sobre San Mamés, que d'aquí a poc deixarà pas al nou estadi. Una de les coses que tinc clares és que no vull veure les imatges de quan el tirin a terra", va reconèixer el també exjugador del club basc.

Tornar a dalt